Рожден Ден, до 10 деца - Пакет 229 лв. без торта


Включва:

· Наем на зала за 2 часа

· Парти артикули: шапки, свирки

· Украса с балони

· Рисунка на ръчичка или лице

· 10 броя сокчета/вода за децата

· Детско меню-детска пица или сандвич

Плата за родителите:

· пилешки хапки 0.500гр.

· панирани кашкавалчета 0,500гр.

· панирани сиренца 0.500кг.

· Баница на хапки– 1кг/ плато пица на хапки